4-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Kahramanmaraş Belediyesi tarafından İstanbul-Eyüp’te organize edilen “Feshane’de Kahramanmaraş günleri” programında Kahramanmaraş milletvekillerine yoğun ilgi gösteriliyor. Merkez ve ilçe stantlarını ziyaret eden Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Sıtkı Güvenç’e forma hediye edildi.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından organize edilen program, İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlılar tarafından olağanüstü ilgiyle karşılandı. Elbistan’ında, Elbistan Belediyesi tarafından tanıtıldığı ve ev sahipliği Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün yaptığı programda Ak Partili milletvekilleri tüm stantları gözdesi oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Merkez ve tüm ilçe standlarını gezerek, bölgesel hasretlerini sona erdirdiler.

Milletvekillerine Türkoğlu standı gezisinde forma hediye edilmesi ise ziyaretin güzel ve anlamlı görüntülerini oluşturdu. Ünal, Pakdil ve Güvenç, kendilerine gösterilen ilgi karşısında merkez ve tüm ilçe yetkililerine teşekkür ederek, başarılı çalışmalar dileğinde bulundular.