AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hazırladığı projelerini paylaştı !

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan  Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti’nin ilk kez bir yerel seçimde seçim beyannamesi hazırlayarak sandığa gittiğini söylerek şöyle devam etti “Bu kitapçık yeni Ak Parti belediyeciliğini anlatan vizyon belgesi niteliğinde. 1994 yılında başlayan Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği, Türkiye’de yerel yönetime yeni bir anlayış, yeni bir kavrayış, yeni bir bakış açısı getirdi. 1994’de başlayan bu belediyeciliğin en temel amacı insanımızı evinde, mahallesinde, ilçesinde, ilinde mutlu etmekten ibarettir. İnsanımızın mutluluğu insanımızın huzuru ve refahı üzerine kurulmuş bir belediyeciliktir. 1994’ten 2014’e kadar bu belediyecilik anlayışı şehirlerimizin altyapısını, sosyal donatı alanlarını, kültürde, sanatta, edebiyatta her alanda şehirlerimizi inşa etti.

Ama 2014’e geldiğimizde artık gelişen değişen dünya ile birlikte biz de belediyecilik anlayışımızın yeni bir sürümünü, yeni bir versiyonunu, yeni bir vizyonunu ortaya koyma gerekliliğini duyduk. Çünkü artık bu bir ihtiyaçtı. Çünkü şehir, çünkü insan, çünkü yeni bir yerel yönetim anlayışı bunu bize dayatıyordu ve biz de oturduk bunu kaleme aldık.

Geleceğin Kahramanmaraş’ını inşa etme yolunda güçlü adımlar ve cesur adımlar atacağız. Çünkü bu güç ve cesaretin arkasında hakka inanmak var. milletin emrinde olmak var. İnsanı sevmek var. İnsanlığa hizmet etme aşkı var” diyen Erkoç, Yunus Emre’nin dizelerine de yer verdiği konuşmasında şöyle konuştu:

İşte O Projeler !

Aşık Yunusun dizelerinde olduğu gibi bizde şehrimiz için, insanımız için dertli olacağız, pervane olacağız. Eser peşinde, hizmet peşinde olacağız. Hep beraberceKahramanmaraş’ın geleceğini inşa edeceğiz. Geleceğin Kahramanmaraş’ını, güçlüTürkiye’nin güçlü Kahramanmaraş’ını inşa edeceğiz. Çok şükür güçlü bir hükümetimiz var, saygı değer milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla,Kahramanmaraş’ımızın güzel insanlarıyla omuz omuza vereceğiz ve bu şehrin geleceğini inşa edeceğiz. Herkesin gıptayla izlediği bir il haline getireceğiz. İnşallahKahramanmaraş’ımızı merkeziyle ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle herkesin yaşamak için imrendiği bir yer haline getireceğiz. Biz omuzumuzdaki yük ve vebalin ne demek olduğunu biliyoruz. Şehr-ül emin olmanın ne demek olduğunu biliyoruz. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Her saniyemizi bu şehrin geleceği için vakfedeceğiz. Başarmamak için hiçbir sebep yok.

Erkoç, daha sonra kentsel dönüşümden ulaşıma, turizmden altyapı hizmetlerine kadar 196 projeyi hazırlanan sunum eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Programa, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam,Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, eski belediye başkanları Hacı Ali Özal ve Ahmet Uncu ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıld