Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven tarafından Ramazan Bayramı’nda hastalıkları nedeniyle tedavi gören hastalar ve bayramda görev yapan nöbetçi personeller ziyaret edildi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastaların, nöbetçi doktor, hemşire ve personelin bayramını kutladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, tedavileri nedeniyle Ramazan Bayramı’nı Hastanede geçiren hastaları ve yakınlarını ziyaret ettiklerini belirtti. Başkan Güven,  “Hastalıkları nedeniyle bayramı hastanede geçirmek zorunda olan hastalarımızın yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Hepsinin biran önce sağlığına kavuşmasını ve bayram mutluluğunu yaşamasını istiyoruz.” dedi.

Ziyaret sırasında hastalara ve yakınlarına karanfil dağıtan Başkan Güven, “Hastalarımızı mutlu etmek, moral vermek için ziyarette bulunduk. Ramazan Bayramımızın mutluluk, huzur ve hastalarımıza da şifa getirmesini diliyorum.” Başkan Güven daha sonra bayramda görev yapan nöbetçi doktor, hemşire ve personelin de bayramını kutladı.