Kasım 2013’te ilki düzenlenen sempozyumun ikincisi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile 22, 23 ve 24 Ekim 2014 tarihinde Kahramanmaraş’ta kapılarını açıyor !

Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2014 Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek zirve, ilk yıl 700 sektör temsilcisi takip etmiş ve 9 ülkeden 13 tekstil üreticisi sunum yapmıştır. Akademik sunumların organizasyonu ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmiş ve 4 farklı üniversiteden 21 akademisyen sunum yapmıştır. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan UTZ Sempozyumu, 22, 23, 24 Ekim 2014 tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) alanı içerisindeki Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Sempozyumun yanı sıra inovasyon meraklıları için yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyen ve öğrenciler tarafından hazırlanan 50 proje ve 30 poster 3 gün boyunca Kahramanmaraş 2. Uluslararası Tekstil Zirvesi’nde sergilenecektir.

İşte 2. Uluslar arası Tekstil Zirvesi’nin Katılımcıları ve Programı

  

1. Uluslararası Tekstil Zirvesi’nden Kareler