KSÜ Tekstil Mühendisliği Teknik Gezisinden Kareler

KSÜ Tekstil Mühendisliği Teknik Gezisinden Kareler
Geçtiğimiz yıl kapanma tehlikesi bulunan Tekstil Mühendisliği bölümü, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın burs desteği sayesinde geleceğe umutla bakıyor.Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçen yıl Kahramanmaraş...
Ksü Tekstil (1) copy

Geçtiğimiz yıl kapanma tehlikesi bulunan Tekstil Mühendisliği bölümü, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın burs desteği sayesinde geleceğe umutla bakıyor.

Ksü Tekstil (2) copy

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçen yıl Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile imzaladığı protokol meyvelerini vermeye başladı.

Ksü Tekstil (3) copy

Bu sene, Tekstil Mühendisliği Bölümü yeni kayıt yaptıran öğrencilere, KMTSO tarafından burs verilmeye başladı.

Ksü Tekstil (4) copy

Burs alan öğrencilerin, aldıkları eğitimin yanında fabrika incelemeleri ile teknik kapasiteleri de artırılıyor.

Ksü Tekstil (5) copy

Gelecekte çalışacakları ortamı bizzat yerinde inceleyerek bilgi ve teknolojik kültürlerini geliştiren öğrenciler Kahramanmaraş’ın en büyük entegre tekstil işletmesi KİPAŞ Holding tesislerinde incelemelerde bulundu.

Ksü Tekstil (6) copy

Konu hakkında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, intörn mühendislik kavramının gelişmesi gerektiğini söyledi. Kahramanmaraş’ın tekstilin başkenti olduğunu belirten Karaküçük: “Burada bu bölümün kapanması tekstil dünyasına çok zarar verirdi. Şu anda belli bir miktar yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize burs veriyoruz. Şu anda öğrenciler dört yıl eğitim aldıkları bugünün teknolojik yeniliklerini görmeleri bakımından yeterli değil” dedi.

Ksü Tekstil (7) copy Ksü Tekstil (8) copy Ksü Tekstil (9) copy