Ziraat Bankası’ndan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklisine 4 Bin TL Para Yardımı Başladı!

Ziraat Bankası’ndan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklisine 4 Bin TL Para Yardımı Başladı!
Emeklilere yönelik düzenlediği kampanyalarla toplam 4 bin TL para iadesi yapacağını açıklayan Ziraat Bankası, kampanyalara yönelik başvuru şartlarını paylaştı. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye çıkmasının ardından birçok il ve ilçe belediyesi de emeklilere yönelik yeni maddi yardım projeleri duyurmaya başladı. Bu kapsamda, bazı belediyeler emeklilere toplu taşıma ve su faturasında indirim sağlarken, bazı belediyeler de ücretsiz kuaför desteği vermeye başladı.

Emeklilere yönelik kampanyalar düzenleyen bankalar da düzenledikleri kampanyaların büyük rağbet görmesi nedeniyle bu kampanyalarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, Ziraat Bankası da geçen ay emekliler için düzenlediği kampanyaların yoğun ilgi görmesi nedeniyle bu ay da benzer kampanyalarla emeklilerin yüzünü güldürdü.

Eylül ayı kapsamında emekliler için 3 farklı kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, bu kampanyalara katılım sağlayan emeklilerin toplamda 4 bin TL para iadesi alacağını açıkladı. Ziraat Bankası, söz konusu kampanyalarına yönelik tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

para-nedir.webp

ZİRAAT BANKASI 4 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Bu doğrultuda, bahsi geçen kampanyalardan birine katılan ve emekli aylığını bankadan alan Bankkart müşterileri, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı ya da banka kartıyla market alanındaki anlaşmalı yerlerden Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri işlemler için 75 lira, toplam 1.500 lira Bankkart Lira alabilecek.

Ayrıca, ilgili kampanyalardan birine daha katılan ve emekli aylığını bankadan alan Bankkart müşterileri, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartıyla eczane, optik ve sağlık alanındaki anlaşmalı yerlerden Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri işlemler için 75 lira, toplam 1.500 lira Bankkart Lira iade alacak.

Son olarak, bu kampanyaya da katılan ve aylığını bankadan alan Bankkart müşterileri, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartıyla anlaşmalı yerlerden Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirecekleri her bin lira ve üzeri işlemler için 100 lira, toplam bin lira Bankkart Lira’yı hesaplarında görecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ