Ziraat Bankası’ndan Öğrencilere 1.500 TL Destek!

Ziraat Bankası’ndan Öğrencilere 1.500 TL Destek!
Ziraat Bankası, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilere 1.500 TL destek vereceği yeni kampanyasını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte merak edilenler…

Okulların 9 Eylül Pazartesi günü açılmasının kesinleşmesinin ardından hem öğrencilerde hem de ebeveynlerde okul telaşı başladı. Bu kapsamda, kitap, kırtasiye ve giyim sektörlerinde alışverişler de hızlandı. Ziraat Bankası ise bu alana yönelik yeni bir kampanya düzenlediği ve kampanyaya katılım sağlayanlara 1.500 TL destek vereceğini açıkladı.

Buna göre, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS cihazından bir kerede gerçekleştirilecek 2 bin 500 lira - 4 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira Bankkart Lira, 5 bin lira - 9 bin 999 lira arasındaki harcamaya 500 lira Bankkart Lira, 10 bin lira ve üzeri harcamaya 750 lira Bankkart Lira ve toplamda ise 1 bin 500 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

1585131131940-ziraat.jpg

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL DESTEK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 15 Ekim’e kadar geçerli olacak ve kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanabilecek. Kampanyadan faydalanmak amacıyla harcamadan önce kampanyaya katılım sağlamak gerekecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS cihazından gerçekleşmesi yeterli olacak. Aynı gün aynı işyerinden gerçekleşen harcamalardan yalnızca ilki kampanya kapsamında yer alacak. Bankkart Liralar kampanya koşullarını sağlayan kartlarına anında aktarılacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Ana faaliyeti kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden gerçekleştirilecek kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek. Ayrıca, kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da değerlendirilebilecek. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile gerçekleşecek harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ