Ziraat Bankası’ndan Milyonlarca Emekliye 1.000 TL Para İadesi Bugün Başladı!

Ziraat Bankası’ndan Milyonlarca Emekliye 1.000 TL Para İadesi Bugün Başladı!
Eylül ayına yönelik yeni kampanyalarını arka arkaya duyuran Ziraat Bankası, geçen ay olduğu gibi bu ay da emeklilere yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanyayla emeklilere 1.000 TL para iadesi yapacak.

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, eğitimden akaryakıta, market harcamalarından tatile kadar birçok alana yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, geçen ay olduğu gibi bu ay da emeklilere özel olarak yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, kampanyaya katılım sağlayan emekli müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılım sağlayan ve aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 1.000 TL ve üzeri harcamalarında 100 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

shutterstock2099695366emekliuzunjpg-lp8wokyfhkec7r-xvlstww.jpg

ZİRAAT BANKASI 1.000 TL AİDE KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 30 Eylül’e kadar geçeri olacak ve kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr resmi internet sitesinden ya da G1000 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek.

Kuyum sektöründe yapılan işlemler ile vergi ödemeleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım ve karta para yükleme işlemleri kampanya kapsamına değerlendirilmeyecek.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamalardan sadece ilki kampanya kapsamında yer alacak. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek.

Bir müşterinin kampanya sürecinde en fazla Bankkart Lira tutarı 1.000 TL kazanabilecek. Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilecek. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya işlemlerine eklenecek.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile gerçekleşen harcamalar kampanyaya dahil olmayacak. Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ