Ziraat Bankası’ndan Emeklilere 1500 TL Para İadesi! Hesaplara Yatmaya Başladı!

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere 1500 TL Para İadesi! Hesaplara Yatmaya Başladı!
Ziraat Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği yeni bir kampanyayla emeklilere 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, temmuz ayının sona ermesiyle beraber yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Bu kapsamda, ağustos ayında geçerli olacak kampanyalar özelinde emeklilere ağırlık veren Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanyayla emeklilere 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, kampanyaya katılan ve emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler, kampanya döneminde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri alışverişlerinde 75 lira, toplam 1.500 lira Bankkart Lira ödenecek.

img-3093.jpeg

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak. Kampanyadan aylığını Ziraat Bankası’ndan alan ve Bankkartsahibi emekliler yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobiluygulamasından, bankkart.com.tr internet sitesinden veya M1500 yazıp 4757 'ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilecek.

E-ticaret işlemleri kampanyaya kapsamında yer almayacak. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil olacak. Bankkart Liralar kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin kartlarına anında aktarılacak.

Bir müşterinin kampanya döneminde en fazla 1.500 TLBankkart Lira kazanabilecek. Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilecek. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecek.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya sürecinde emekli aylığını farklı kuruma taşıyanların yüklenen müşterilerin ve yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraları geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ