Ziraat Bankası Yarına Kadar 1500 TL Para İadesi Yapacak!

Ziraat Bankası Yarına Kadar 1500 TL Para İadesi Yapacak!
Ağustos ayı kapsamında düzenlenen kampanyalarını arka arkaya duyurmaya devam eden Ziraat Bankası, yarın sona erecek bir kampanya kapsamında 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. İşte kampanya detayları…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, gıdadan akaryakıta, sağlık harcamalarından tatile kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlenen ve yarın sona erecek olan kampanyası kapsamında 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, Ziraat Bankası Bankkart ile Gürgençler mağazalarından yapılacak 15 bin lira ve üzeri Mac veya iPad harcamalarına 1.500 lira Bankkart Lira verilecek. Böylece, yarına kadar bu kampanyaya katılım sağlayan Ziraat Bankası müşterileri, 1500 TL para iadesi alacak.

ziraat-bankasi-personel-alimi-2023-ziraat-bankasi-basvuru-yap-41195b2.jpg

ZİRAAT BANKASI GÜRGENÇLER KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya GURGENCLER yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamak gerekecek.

Kampanya sadece Gürgençler fiziki mağazalarından Bankkart POS'undan yapılacak işlemlerde geçerli olacak. Gurgencler.com.tr adresinden yapılacak işlemler kampanyaya kapsamında yer almayacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar müşterilerin kartlarına anında yüklenecek ve 5 Eylül’e kadar yalnızca Gürgençler fiziki mağazalarında kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 6 Eylül’de geri alınacak.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşterilerin Bankkart'ın kredi kartı/banka kartı özelliği ile yapacağı işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecek. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ