Ziraat Bankası Yarın 1.500 TL Para İadesi Yapacak! Hesaplara Yatmaya Başladı!

Ziraat Bankası Yarın 1.500 TL Para İadesi Yapacak! Hesaplara Yatmaya Başladı!
Temmuz ayı kapsamında düzenlediği kampanyaları için son kez duyuru yapan Ziraat Bankası, bu kampanyalardan birine katılan müşterilerinin 1.500 TL para iadesi alacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Ziraat Bankası, en fazla kampanya düzenleyerek hem bünyesine yeni müşteriler katmayı ve hem de mevcut müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde para iadesi, indirim ve artı taksit gibi avantajlı fırsatlar aracılığıyla yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası, ağustos ayı kapsamında geçerli olacak kampanyalar hazırlamaya devam ederken, temmuz ayı kapsamında düzenlenen ve yarın sona erecek olan kampanyalar hakkında da son kez duyuru yaptı.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile prolucky.com.tr resmi internet sitesinden gerçekleştirilecek scooter harcamalarına anında yüzde 60 İndirim uygulanacak ve 1.500 TL Bankkart Lira iade edilecek.

img-2976.png

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL İADE KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’na kayıtlı telefondan LUCKY yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan faydalanabilmek amacıyla kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamayanlar kampanyadan faydalanamayacak.

İndirimden yararalanmak için "ZBLUCKY" indirim kodunun prolucky.com.tr'de ürün sepete ilave edilmesinin ardından ödeme sayfasındaki "İndirim Kodu" alanına girilmesi gerekecek. İndirim kodu girildikten sonra Bankkart ile ödeme gerçekleşmesi halinde indirim anında uygulanacak vesonradan indirim yapılamayacak.

Kampanya doğrultusunda kazanılan Bankkart Liralar 2 Ağustos’ta Bankkart'a yüklenecek. Bankkart Liralar 2 Eylül’e kadar kullanılabilecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 3 Eylül’de geri alınacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması yeterli olacak. İndirim kampanyası ProLucky adresinde yalnızca online harcamalarda geçerli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ