Ziraat Bankası 3 Bin TL Para İadesine Başladı!

Ziraat Bankası 3 Bin TL Para İadesine Başladı!
Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla giyim, ayakkabı, market ve beyaz eşya sektörlerinde yapılacak harcamalarda toplam 3 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartlı neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Düzenlediği kampanyalarla en çok avantajlı fırsatlar sunan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, müşterilerine para iadesi, artı taksit, indirim ve hediye puan gibi imkânlar sağlıyor. Bu kapsamda, düzenlenen 3 kampanyaya katılım sağlayan müşterilere toplam 3 bin lira para iadesi yapılacak.

ziraat-bankasi.jpg

ZİRAAT BANKASI 3 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, Bankkart ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek her 2 bin 500 lira - 4 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira, her 5 bin lira ve üzeri harcamaya 500 lira ve toplamda ise bin lira Bankkart Lira hediye edilecek.

Aynı zamanda, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya & Elektronik Eşya sektörlerinden bir kerede gerçekleştirilecek 5 bin lira - 19 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira, 20 bin lira ve üzeri harcamaya ise bin lira Bankkart Lira verilecek.

Son olarak, Kampanya boyunca Bankkart ile Bankkart anlaşmalı mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerinde Bankkart POS'undan yapacağınız; 7 bin 500 lira - 19 bin 999 lira arasındaki harcamaya 250 lira, 20 bin lira ve üzeri harcamaya bin lira Bankkart Lira verilecek.

Böylece, bu 3 kampanyaya katılım sağlayan Ziraat Bankası müşterileri, gerekli şartları sağlaması halinde toplam 3 bin TL para iadesi alacak. Ziraat Bankası, 3 kampanyanın da son katılım tarihinin 31 Ağustos olduğu için bu tarihten sonra yapılacak işlemlerin kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini açıkladı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ