Yaşlılara Müjde! Tamamen Ücretsiz Oldu!

Yaşlılara Müjde! Tamamen Ücretsiz Oldu!
Birçok il ve ilçe belediyesi yaşlılar için arka arkaya destek paketleri açıklarken, Gaziantep’te ise bir kuaför işletmecisi emeklilere yaşlılara bir haber verdi. Buna göre, kuaför işletmecisi emeklileri ücretsiz olarak tıraş etmeye başladı. İşte detaylar…

Asgari ücretin 17 bin 002 TL olmasına rağmen emekli maaşının bu ücretin epey altında olması nedeniyle oldukça zor dönemlerden geçen yaşlılara peş peşe destek projeleri açıklanıyor. Bu kapsamda, bazı belediyeler emeklilere ücretsiz su ve toplu taşıma hizmeti sağlarken, bazı belediyeler ise et ve alışveriş desteği veriyor.

Bunun yanı sıra, Gaziantep’te de bir güzellik merkezi, yaşlıların yüzünü güldürecek bir gelişmeye imza atarak yaşlılara ücretsiz kuaför hizmeti vermeye başladı. Gaziantep'te Emine Özdemir isimli bir işletmeci tarafından işletilen bir güzellik merkezi Yaşlılar Haftası kapsamında Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 25 yaşlının saç kesimini ve cilt bakımını gerçekleştirdi.

Güzellik merkezinin işletmecisi Emine Özdemir, 5 kişilik ekibi ile beraber Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gelerek burada yaşayan yaşlı vatandaşlara çiçek vererek ekibiyle beraber 25 yaşlı kadının saç kesimini ve cilt bakımını gerçekleştirdi.

Yaşlı nüfus sıralamasında değişiklik yok – Kastamonu Gazetesi – Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri

HER AY YAŞLILARA KUAFÖR HİZMETİ VERİLECEK

Özdemir, Yaşlılar Haftası çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Sosyal sorumluluk olarak üstümüze düşeni yapmak istedik. Bu hafta yaşlılarımızın haftası. Eğer kabul edilirse biz ekip olarak her ay merkeze gelip yaşlılarımızın saç kesim ve kişisel bakımlarını yapmak istiyoruz. Her yıl değil de her ay böyle bir çalışma yapalım istiyoruz” dedi.

Huzurevinde yaşayan Mürvet Yemişen (65) ise Özdemir ve ekibine geldikleri için teşekkürlerini ileterek, "Saç kesimini ve cilt bakımını yaptılar. Çok mutlu oldum. Bir daha geldiklerinde saçımı da boyatacağım” ifadelerini kullandı.