Yapı Kredi’den Yüzde 100’e Varan Taşıt Kredisi Desteği!

Yapı Kredi’den Yüzde 100’e Varan Taşıt Kredisi Desteği!
Yapı Kredi Leasing, Ford araçlara yüzde 100’e kadar taşıt kredisi desteği vereceğini açıkladı. Bu kredi fırsatı, 60 aya kadar vade imkânıyla verilecek. İşte detaylar…

Yapı Kredi, Ford Otosan ile taşıt kredisi konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı. Söz konusu anlaşmayla beraber Yapı Kredi Leasing, Ford şirketine ait binek, hafif ticari ve Ford Trucks ağır ticari araçlara yüzde 100’e kadar finansman desteği verecek.

Yapı Kredi Leasing, bu anlaşma kapsamında müşterilerine farklı olanaklar da sunacak. Faiz desteği içeren özel kampanyalar, TL veya döviz kredisi kullanma seçeneği, elektrikli otomobillerde özel fiyatlar, 60 aya kadar vade imkânı ve araçların üstyapı bileşenlerinin leasing çerçevesine alınarak kredilendirilmesi bu fırsatlar arasında yer alıyor.

yapi-kredi-bankasi-3-ay-odeme-ertelemeli-ihtiyac-kredisini-duyurdu-iki-paket-sigara-fiyatina-10-bin-tllik-destek-verilecek.jpg

ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERE ÖZE FİYAT FIRSATI

Bahsi geçen iş birliği, hem Ford Otosan hem de Yapı Kredi Leasing müşterileri için büyük fırsatlar sağlayacak. Yapı Kredi Leasing, ilgili otomobil üreticisine ait binek, hafif ticari ve Ford Trucks ağır ticari araçlara yüzde 100’e kadar finansman desteği verecek.

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, Yapı Kredi Leasing, Ford Otosan ile finansman konusunda anlaşma imzalandığı belirtildi Anlaşma ile Yapı Kredi Leasing, Türkiye’deki ilk leasing partneri olarak Ford markalı binek, hafif ticari ve Ford Trucks ağır ticari araçlara yüzde 100’e kadar kredi desteği verecek.

İş birliği doğrultusunda Yapı Kredi Leasing, faiz desteği kapsayan özel kampanyalar, TL ya da döviz kredisi kullanma fırsatı, elektrikli otomobillerde özel fiyatlar, 60 aya kadar vade fırsatı ve otomobillerin üstyapı bileşenlerinin leasing doğrultusunda kredilendirilmesi gibi fırsatlar da sunulacak.