Yapı Kredi’den Bu İşlemi Yapanlara Müjde! 7 Bin 500 TL Para İadesi Yapılacak!

Yapı Kredi’den Bu İşlemi Yapanlara Müjde! 7 Bin 500 TL Para İadesi Yapılacak!
Ağustos ayına girilmesiyle beraber yeni kampanyalarını peş peşe duyuran Yapı Kredi, yeni bir tatil kampanyası hazırladı. Yapı Kredi, bu kampanyaya katılan müşterilerine 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi; mayıs, haziran ve temmuz aylarında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine avantajlı fırsatlar sunarken, yeni kampanyalarına ağustos ayında da devam ediyor. Bu kapsamda, düzenlediği bir kampanyayla 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıklayan Yapı Kredi, tatil sezonu nedeniyle tatil kampanyalarına hız verdiğini ve bu kampanyasının da tatil sektörüne yönelik bir kampanya olduğunu duyurdu.

Buna göre, 31 Ağustos’a kadar Tatilbudur.com, TatilBudur mobil uygulaması, TatilBudur çağrı merkezi ve acenteler üzerinden bir kerede gerçekleştirilecek peşin, 3 taksitli veya 6 taksitli harcamalarda yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel rezervasyonlarında geçerli; 35 bin lira-49 bin 999 lira arası alışverişte 2 bin 500 lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arası alışverişte 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri alışverişte ise 7 bin 500 lira iade edilecek.

401991.jpg

YAPI KREDİ TATİLBUDUR KAMPANYA DETAYLARI

Albaraka Worldcard ile yapılan işlemlerde peşin işlemler dahil olacak ve taksitli işlemler kampanyadan yararlanamayacak. Kampanya 9 ve 12 taksitli işlemlerde geçerli olmayacak.

World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması yeterli olacak.

Puan kampanyası yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez puan kazanabilecek.

Kampanya seçili yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otellerinde geçerli olup yurt dışı otelleri, yurt dışı ve yurt içi turları, uçak biletleri, gemi turları ve transfer, vize gibi hizmetler kampanya kapsamında yer almayacak. Worldpuan kampanyası "Seçili otellerde sepette ek yüzde 5 indirim World'e özel yüzde 5 indirim!" ve/veya "yüzde 25'ini Şimdi Kalanı Tatile 7 Gün Kala Öde!" kampanyaları ile birleştirilemeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ