Yapı Kredi’den Bu İşlemi Yapanlara 7 Bin 500 TL Para İadesi!

Yapı Kredi’den Bu İşlemi Yapanlara 7 Bin 500 TL Para İadesi!
Yapı Kredi, ağustos ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına katılım sağlayanlara 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi, her ay olduğu gibi ağustos ayında da birçok yeni kampanya düzenleyerek müşterilerine büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yapı Kredi, bu kapsamda düzenlediği kampanyayla beraber müşterilerine 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Tatil sezonu olması nedeniyle pek çok banka gibi Yapı Kredi de tatil kampanyalarına ağırlık verirken, yeni düzenlediği tatil kampanyasına katılan ve kampanya şartlarını sağlayan müşteriler 7 bin 500 TL’ye kadar iade alacak. Buna göre, 31 Ağustos’a kadar Setur’da yurt içi, KTTC, kültür turları ve yurt dışı tur rezervasyonlarında peşin, 3 taksitli veya 6 taksitli alışverişlerde 7 bin 500 liraya kadar Worldpuan hediye edilecek. Böylece, bu kampanyaya katılan müşteriler, 7 bin 500 lira para iadesi almış olacak.

yapi-kredi-bankasi-3-ay-odeme-ertelemeli-ihtiyac-kredisini-duyurdu-iki-paket-sigara-fiyatina-10-bin-tllik-destek-verilecek.jpg

YAPI KREDİ SETUR KAMPANYA DETAYLARI

31 Ağustos’a kadar Worldcard ile setur.com.tr ve Setur Mobil uygulamasından veya 444 28 22 nolu Çağrı Merkezi, Setur Şube ve Yetkili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak tüm yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel, kültür turları, yurt dışı tur rezervasyonlarında 35 bin lira - 49 bin 999 lira arası alışverişe 2 bin 500 lira, 50 bin - 99 bin 999 lira arası alışverişe 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri alışverişe 7 bin 500 lira Worldpuan hediye edilecek ancak kampanya 9 ve 12 taksitli işlemlerde geçerli olmayacak.

World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için telefona World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekecek.

Setur Seyahat Hattı üzerinden yapılan harcamalar ve vize işlemleri kampanyaya dahil olmayacak. Kampanyadan yararlanmak için online platformlarından yapılacak rezervasyonlarda üye girişi ile rezervasyon yapılması gerekmektedir ve üye girişi olmadan yapılacak rezervasyonlarda puan kazanımı olmayacak.

Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Kampanya süresince her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ