Yapı Kredi 7 Bin 500 TL Para İadesine Başladı!

Yapı Kredi 7 Bin 500 TL Para İadesine Başladı!
Ağustos ayı kapsamında birçok farklı alanda kampanya düzenleyerek müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar tanıyan Yapı Kredi, düzenlediği bir kampanyasına katılanlara 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. İşte kampanya detayları…

En fazla kampanya düzenleyerek müşterilerine para iadesi, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunan Yapı Kredi, yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yapı Kredi, ağustos ayının sonuna gelinmesiyle beraber sona erecek birçok kampanyası için son kez duyuru yaparken, eylül ayı kapsamında da yeni kampanyalar düzenleyeceğini duyurdu.

31 Ağustos’ta sona erecek bir kampanyası için yeni bir duyuru yapan Yapı Kredi, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 7 bin 500 lira para iadesi alacağını açıkladı. Buna göre, 31 Ağustos’a kadar Tatilbudur.com, TatilBudur mobil uygulaması, TatilBudur çağrı merkezi ve acenteler bir kerede gerçekleştirilecek peşin, 3 taksitli veya 6 taksitli harcamalarda yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel rezervasyonlarında geçerli; 35 bin lira-49 bin 999 lira arası alışverişe 2 bin 500 lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arası alışverişe 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri alışverişe ise 7 bin 500 lira Worldpuan iadesi yapacak.

yapikredi-depo-16-9-1574492891.jpg

YAPI KREDİ 7 BİN 500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Albaraka Worldcard ile yapılan işlemlerde peşin harcamalar dahil olacak ancak taksitli harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak. Kampanya 9 ve 12 taksitli işlemlerde geçerli olmayacak.

World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için telefona World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek. World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması yeterli olacak.

Puan kampanyası sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olacak ve bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa puan kazanabilecek.

Kampanya seçili yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otellerinde geçerli olacak yurt dışı otelleri, yurt dışı ve yurt içi turları, uçak biletleri, gemi turları ve transfer, vize gibi hizmetler kampanya kapsamında yer almayacak. Worldpuan kampanyası "Seçili otellerde sepette ek yüzde 5 indirim World'e özel yüzde 5 indirim!" ve/veya " yüzde 25'ini Şimdi Kalanı Tatile 7 Gün Kala Öde!" kampanyaları ile birleştirilemeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ