Yapı Kredi 3 Bin TL Para İadesine Bugün Başladı!

Yapı Kredi 3 Bin TL Para İadesine Bugün Başladı!
Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi, her ay olduğu gibi eylül ayı kapsamında da peş peşe yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yapı Kredi, yeni düzenlediği kampanyaya katılanlara 3 bin TL para iadesi yapacak.

Yapı Kredi, eylül ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtırken, para iadesi de yapıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen Yapı Kredi, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 3 bin TL para iadesi yapacağını duyurdu.

Gıdadan akaryakıta kadar birçok sektöre yönelik kampanya düzenleyen Yapı Kredi, şimdi de teknoloji sektörüne ilişkin bir kampanya düzenledi. Buna göre, 30 Eylül’e kadar Apple Premium Partner Gürgençler ve gurgencler.com.tr’den gerçekleştirilecek 50 bin lira ve üzeri harcamalara 3 bin lira Gürgençler Puan iadesi yapılacak.

yapikredi-depo-16-9-1574492891.jpg

YAPI KREDİ 3 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya World Mobil uygulamasından katılım sağlamak amacıyla telefona World Mobil uygulamasının indirilmesi ve uygulama içindeki “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekecek. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Kampanya boyunca her müşteri kampanyadan sadece bir kere yararlanabilecek

Peşin veya taksitli harcamalardan kampanyaya uygun olarak ilk yapılan harcamadan Gürgençler Puan kazanacak. Kampanyadan kazanılan puanlar sadece Apple Premium Partner Gürgençler ve gurgencler.com.tr’den gerçekleşecek alışverişlerde kullanılabilecek.

Her müşteri bir kez Gürgençler Puan kazanma hakkına sahip olacak, kampanya kapsamında en fazla 3 bin TL puan kazanılabilecek.

Kampanyaya tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartları, banka kartları ve sanal kart ile gerçekleşen alışverişler dahil olacak. Kampanya doğrultusunda ek kartlar ile gerçekleşecek işlemlerden de puan kazanılacak ve puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ