Volkswagen Caddy’e 464 Bin TL İndirim Geldi! Volkswagen Resmen Açıkladı!

Volkswagen Caddy’e 464 Bin TL İndirim Geldi! Volkswagen Resmen Açıkladı!
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, şartları sağlayan vatandaşlar için Caddy modeline 464 bin TL indirim geldiğini ve 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların başladığını açıkladı. İşte detaylar…

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisi altına ekonomik krizden en çok etkilenen ülkelerden biri Türkiye oldu. Bu nedenle, Türkiye’de enflasyon ve döviz kuru rekor seviyelere yükselirken, TL ise dünyada en çok değer kaybeden para birimlerinden biri oldu.

Yaşanan bu ekonomik olumsuzluklar nedeniyle birçok sektörde olduğu gibi otomobil sektöründe fiyatlar fahiş seviyelere yükseldi. Bu kapsamda, 1 milyon TL’nin altında sıfır otomobil bulmak neredeyse imkânsız hale gelirken, sıfır otomobillerde yaşanan fiyat artışı ikinci el otomobil piyasasına da sıçradı.

Sıfır ve ikinci el otomobillerde yaşanan fiyat artışları nedeniyle vatandaşlar da otomobil almakta zorlanırken, uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen ise şartları sağlayan vatandaşlara Caddy modelinin 464 bin TL indirime girdiğini ve 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların başladığını duyurdu.

Fakat, bu fırsattan yararlanmak için aynı zamanda, ÖTV indiriminden de yararlanmak gerekiyor. Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara ÖTV indirimi sağlarken, engelli vatandaşların da bu indirimden yararlanması için tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu alması gerekiyor.

Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, ÖTV indirimiyle sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyatlara satın alırken, Volkswagen ise Caddy modelini ÖTV indirimi kapsamında 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Peki, ÖTV indirimli Volkswagen Caddy fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Volkswagen Caddy fiyat listesi…

volkswagen-caddy-1.jpg

Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS 580 bin 556 lira

Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS DSG 696 bin 667 lira

Caddy Life 2.0 TDI 122 PS 623 bin 333 lira

Caddy Life 2.0 TDI 122 PS DSG 785 bin lira

Caddy Style 2.0 TDI 122 PS DSG 882 bin 222 lira