Vakıfbank Emekli Promosyonunda Tüm Bankaları Solladı! 24 Bin TL Promosyon Verilecek!

Vakıfbank Emekli Promosyonunda Tüm Bankaları Solladı! 24 Bin TL Promosyon Verilecek!
En düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya yükselmesinin ardından milyonlarca emekliye bir müjde de Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank, emeklilere 24 bin lira promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

En düşük emekli maaşının 10 bin lirada kalmasının ardından hükümetten maaşlarına zam talep eden emekliler, 3 Temmuz’da açıklanan 6 aylık enflasyon oranlarıyla beraber maaşlarına yüzde 24,73 oranında zam aldı. Böylece, en düşük emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 473 liraya yükseldi. Fakat, kök maaş nedeniyle milyonlarca emeklinin maaşlarında herhangi bir değişiklik olmaması üzerine hükümetten yeni bir adım daha geldi ve böylece en düşük emekli maaşı tüm emekliler için 12 bin 500 liraya yükseldi.

Maaşlarına gelen zammın ardından bir nebze olsun rahatlayan emekliler, bankaların promosyon ödemelerini takip etmeye başladı. Bu kapsamda, hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığı merak konusu olurken, Vakıfbank’tan da emekli promosyonunda rekor ödeme müjdesi geldi. Vakıfbank, emeklilere 24 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

img-2861.png

EMEKLİYE 24 BİN LİRAYA KADAR NAKİT DESTEĞİ

Söz konusu promosyon ödemesi doğrultusunda aylığınıVakıfBank’a taşıyan emekliler, toplam 24 bin liraya kadarpromosyon ödemesi alabilecek. Emeklilere 12 bin liraya kadarpromosyona ilaveten, VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Bankomat Kartı ile gerçekleştirilecek harcamalarda toplamda 12 bin liraya kadar nakit ödeme imkânı verilecek.

30 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanya doğrultusunda, 12bin liraya kadar promosyon ödemesine ilaveten, bir sene süresince VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve/veya Bankomat Kartı ile ya gerçekleştirilecek harcamalarda aylık kart bazında toplamda en fazla 500 lira olmak üzere 12 binliraya kadar nakit ödeme olanağı sunulacak.

Kampanyadan aylığını VakıfBank’a taşıyan ya da yeni emekli olarak maaşını Vakıfbank’tan almaya karar veren SGK emeklileri yararlanabilecek.

Bahsi geçen kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, VakıfBank Mobil'deki “Cepte Kazan” uygulamasından hem Bankomat Kart hem de kredi kartı için iki farklı kampanyaya katılım sağlaması gerekecek. Emekliler, “Hemen Katıl” butonu vasıtasıyla hızlı ve güvenli bir şekilde işlemi aktif hale getirebilecek.