Ulaşım Kartlarına 11 Gün İçinde Para İadesi! İade İşlemleri Başladı!

Ulaşım Kartlarına 11 Gün İçinde Para İadesi! İade İşlemleri Başladı!
DeFacto ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BELBİM arasında düzenlenen yeni kampanya kapsamında İstanbulkart ile yapılacak alışverişlerde 200 TL para iadesi yapılacağı öğrenildi. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BELBİM tarafından geliştirilen ve İstanbullu vatandaşların toplu ulaşımda kullandığı İstanbulkart ile toplu ulaşımdan market ve giyim alışverişine kadar birçok alanda harcama yapılabiliyor. DeFacto ise BELBİM ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanyaya imza atarak İstanbulkart ile yapılan giyim harcamalarında İstanbulkart’a 200 TL para iadesi yapılacağını duyurdu.

Kampanyanın 8 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyuran DeFacto, bu tarihten sonra İstanbulkart ile yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini duyurdu. Peki, kampanya detayları neler? İşte merak edilenler…

1662449198513-20210628165902328.jpg

DEFACTO İSTANBULKART KAMPANYA DETAYLARI

İstanbulkart ile DeFacto mağazalarında gerçekleştirilen 750 lira ve üzeri harcamalara 200 lira nakit iade edilecek. Kazanılan ödül, yapılan harcamanın ertesi günü İstanbukart’a talimat olarak aktarılacak.

Gerçekleşleşen 750 lira ve üzeri harcama işleminin gün içinde iptal edilmesi halinde bu alışverişlerine ile kampanyaya katılım hakkı sonlanacak ve kullanıcıya 200 lira nakit iade yapılmayacak.

Kampanyadan yararlanabilmek amacıyla kampanyaya katılım sağlamadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekecek.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil bölümünden düzenlenebilecek. Kişiselleştirme işlemini gerçekleştirmek, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en basit biçimde düzenlemek amacıyla bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil’i indirmek yeterli olacak.

Kampanyaya sadece bir kere katılım sağlanabilecek. Talimat olarak yüklenen ödül lira, İstanbulkart Mobil’den NFC vasıtasıyla, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarındaki talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabilecek.

Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemeyecek. Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi veya kısa mesaj yoluyla gerçekleştirilebilecek.

Sistemden kaynaklanan sorunlar nedeniyle ödül lira yüklemelerinde meydana gelebilecek aksaklıklarda BELBİM müşteri memnuniyeti doğrultusunda lira ödül yüklemesini en kısa zamanda yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ