Turkcell’den 1000 Mbps İnternet Hediye!

Turkcell’den 1000 Mbps İnternet Hediye!
Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcılarından biri olan Turkcell Superonline, 30’uncu yılına özel olarak Superonline abonelerine 1000 Mbps'e kadar internet hediye edeceğini duyurdu. İşte detaylar…

Türkiye'nin en büyük operatör şirketlerinden biri olan Turkcell, 30’uncu yılına özel en büyük internet servis sağlayıcılarından Turkcell Superonline müşterilerine 1000 Mbps hıza kadar internet hediye edeceğini duyurdu.

Mevcut Turkcell Superonline müşterileri, paketinin kaç Mbps internet desteklediğinden bağımsız bir şekilde bir ay süresince 1000 Mbps'e kadar internet hizmetini ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

Fakat, 1000 Mbps internet hediyesi, sadece altyapısı 1000 Mbps interneti destekleyen müşteriler için geçerli olacak. Altyapısı 100 Mbps veya daha düşük internet hızlarını destekleyen müşteriler, kendi altyapılarının sağladığı en yüksek internet hızından ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

Anadolu Ajansı

30’UNCU YILDA MÜŞTERİLERE PEK ÇOK AVANTAJ SAĞLANACAK

Öte yandan, bu yıl 30'uncu yaşını kutlayan Turkcell, yeni misyonunu kamuoyuyla paylaştı. Turkcell, 30'uncu senesini yıl boyu sürprizlerle kutlayacak ve abonelerine birçok olanak sağlayacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Turkcell Genel Müdürü Koç, "Türkiye Yüzyılını Dijitalin Yüzyılı" yapma amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Turkcell'in 30 senelik geçmişinin Türkiye'nin dijital teknoloji tarihi olduğunu ifade eden Koç, Türkiye'yi bireysel ve kurumsal bakımdan dijitalleştirmek amacıyla çok çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.