Türk Telekom 1.500 TL Para İadesi Yapacak!

Türk Telekom 1.500 TL Para İadesi Yapacak!
Türkiye’nin en büyük üç operatöründen biri olan Türk Telekom, Akbank ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyaya katılan müşterilerine 1.500 lira para iadesi yapacağını açıkladı. İşte kampanya detayları…

Sağlıktan eğitime, turizmden teknolojiye kadar birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine cazip fırsatlar sunan Akbank, şimdi de telekomünikasyon alanına ilişkin yeni bir kampanya düzenledi. Akbank, düzenlediği bu kampanyayla beraber Türk Telekom müşterilerine 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, 31 Ağustos’a kadar "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak mobilden ilk defa Akbank müşterisi olan kişiler, verecekleri Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının/talimatlarının otomatik olarak ödenmesi halinde aylık 500 liraya ve 3 ayda ise toplam 1.500 liraya kadar nakit iade kazanacak.

616x321-son-dakika-akbanktan-kesinti-aciklamasi-atmlerimiz-hizmet-vermeye-basladi-1625685138183.webp

TÜRK TELEKOM 1500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ilk kez Akbank müşterisi olan kişiler Türk Telekom mobil ve/veya evde internet müşterileri yararlanabilecek.

Akbank Mobil uygulamasından müşteri olma hizmeti 18-80 yaş arasındaki kişiler için geçerli olacak. Bu nedenle, söz konusu kampanyadan 18-80 yaş arasında olan müşteriler yararlanabilecek.

Kampanya doğrultusunda kazanılacak nakit ödül, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının verilmesi ve devamında faturanın otomatik olarak ödenmesi halinde, otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak Akbank tarafından tanımlanacak.

Vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturaları için, aylık 500 liraya varan nakit iadeler, fatura tutarının 500 lirayı geçmesi halinde aylık en fazla 500 lira, fatura tutarının 500 liranın altında kalması durumunda ise ödenen fatura tutarı kadar müşterilerin vadesiz lira hesaplarına Akbank tarafından tanımlanacak.

Müşteriler, birden fazla Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasını otomatik olarak ödeyebilecek ve bu durumda toplam ödenen tutar dikkate alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ