Toyota'dan Sonbahar İndirimi! Fiyatı 534 Bin TL’ye Düştü!

Toyota'dan Sonbahar İndirimi! Fiyatı 534 Bin TL’ye Düştü!
Toyota, şartları sağlayan vatandaşlara Proace City modelini 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkaracağını açıkladı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte merak edilenler…

Türkiye’de rekor seviyelere yükselen sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları nedeniyle vatandaşlar araç sahibi olmakta zorlanırken, Toyota’dan ise şartları sağlayan vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Toyota, Proace City modeline dev indirim yaparak aracın 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığını açıkladı.

Fakat Toyota, bu indirimi ÖTV muafiyeti kapsamında yaptığını ve ÖTV indirimi şartlarını sağlayan vatandaşlara bu indirimin geçerli olacağını duyurdu. Bu kapsamda, ÖTV indiriminden faydalanmak isteyen vatandaşların yüzde 40 ve üzeri engelli olması ve bu durumunu tam teşekküllü bir hastaneden alacağı sağlık raporuyla belgelendirmesi gerekiyor.

proace-city.jpg

ÖTV İNDİRİMLİ PROACE CİTY 534 BİN TL

Söz konusu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, birçok otomobil markasının modellerini ÖTV indirimi kapsamında oldukça uygun fiyatlara satın alabiliyorken, Toyota ise Proace City modelini 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Peki, ÖTV indirimli Toyota Proace City fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Toyota Proace City fiyat listesi…

Proace City Dream 1.5 D 100 HP 534 bin 167 lira

Proace City Dream 1.5 D 130 HP A/T 677 bin 778 lira

Proace City Flame X-Pack 1.5 D 130 HP A/T 766 bin 667 lira

Proace City Passion X-Pack 1.5 D 130 HP A/T 811 bin 111 lira