Toplu Taşıma 7’den 70’e Herkese Ücretsiz Oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Az Önce Açıkladı!

Toplu Taşıma 7’den 70’e Herkese Ücretsiz Oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Az Önce Açıkladı!
Resmi Gazete’de yer alan karara göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda; İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma ücretsiz olacak. İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla ResmiGazete’de yayımlanan karara göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bazı toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verecek.

Buna göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri ücretsiz olacak.

img-3573.jpeg

EMEKLİYE ÜCRETSİZ TOPLU ULAŞIM

Öte yandan, Karabük Belediyesi ise aldığı bir kararla emeklilerin ücretsiz toplu ulaşım imkânından yararlanabileceğini açıkladı. Belediye tarafından alınan karar, kentte ikamet eden emekliler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Karabük Belediyesi, emeklilerin ücretsiz toplu taşıma fırsatından yararlanabilmesi için gerekli belgeleri de açıkladı. Buna göre, gerekli belgeler şu şekilde:

1 Adet Fotoğraf,

Emeklilik Belgesi,

İkametgah Belgesi

Başvuru Formu

Karabük’te ikamet eden emeklilerin toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanabilmesi için gerekli belgelerle beraber Balık Pazarı Kart Dolum Merkezi ya da Sosyal Yaşam Merkezlerinden ücretsiz toplu taşıma kartı almaları gerekecek.