THY’den Biletlere Yüzde 40 İndirim! Bilet Fiyatları Dibe Vurdu!

THY’den Biletlere Yüzde 40 İndirim! Bilet Fiyatları Dibe Vurdu!
THY, Avrupa’daki bazı kentlere düzenlenecek yolculuklar için yüzde 40 indirimli bilet satışlarına başladı. Peki, indirimli bilet kampanyası hangi şehirler için geçerli olacak, indirimden nasıl faydalanılacak? İşte detaylar…

Türk Hava Yolları, (THY) Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya’daki bazı şehirlere yapılacak seyahatler için yüzde 40 indirimli bilet kampanyasına başladığını açıkladı.

Turkish Airlines Holidays’ten gerçekleşen rezervasyonlarla, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Viyana, Amsterdam, Basel, Cenevre, Zürih, Paris, Nice, Marsilya, Barselona, Malaga, Katanya, Palermo, Napoli ve Roma gibi dünyanın en büyük kentlerine yolculuk yapanlar söz konusu indirimden yararlanabilecek.

Kampanya, 30 Eylül’e kadar gerçekleştirilecekrezervasyonlarda geçerli olacak. İndirimden faydalanmak amacıyla konaklamanın ise 31 Ekim’e kadar yapılmış olması gerekecek. Rezervasyonlar yalnızca Turkish Airlines Holidays’ın resmî web sitesi olan www.turkishairlinesholidays.com üzerinden gerçekleştirilecek.

img-2926.jpeg

İNDİRİMLİ BİLETLER NEREDEN ALINACAK?

THY’nin söz konusu kampanyasından yararlanmak isteyen yolcular, belirtilen tarihler arasında internet sitesine giriş yaparak ilgili destinasyonlar için rezervasyon yapabilecek. İndirim oranları, gidilecek kentlere ve tercih edilen tarih aralığına göre farklılık gösterebilecek. THY’nin sağladığı bu indirimli kampanya, tatil planlarını hâlâ gerçekleştirmemiş olan kişiler için önemli bir imkân veriyor. Özellikle Avrupa’nın gözde kentlerine seyahat etmeyi düşünen kişiler, tasarruflu bir yolculuk için THY’nin bu kampanyasından yararlanabilecek.

THY’nin yeni kampanyası, yolculuk yapmayı seven kişileriçin büyük bir olanak sağlıyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için www.turkishairlinesholidays.com resmi internet sitesini ziyaret etmek gerekiyor.