THY, Pegasus ve AJet, SunExpress’ten Son Dakika Kararı! Uçuşlar İptal Edildi!

THY, Pegasus ve AJet, SunExpress’ten Son Dakika Kararı! Uçuşlar İptal Edildi!
Türkiye’nin en büyük havayolu şirketleri THY, Pegasus ve AJet ve SunExpres, Ortadoğu’da yaşanan gerilim nedeniyle Beyrut’a yapılacak severlerin askıya alındığını açıkladı. İşte detaylar…

İsrail ile Filistin arasında yaşanan ve 9 aydır devam eden gerilimin devam etmesinin yanı sıra, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları nedeniyle SunExpress, Beyrut seferlerini 5 Ağustos'a kadar ertelediğini duyurdu. THY, Pegasus ve AJet ise Beyrut seferlerini gündüz saatlerinde sürdürürken, 31 Temmuz gecesi yapılacak uçuş severlerini iptal etmişti.

Son zamanlarda İsrail ve Lübnan arasında yaşanan gerilim nedeniyle, Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, Lübnan’ın başkenti Beyrut seferlerini 5 Ağustos'a ertelediğini açıkladı.

post-banner-2997624826.jpg

UÇUŞLAR 5 AĞUSTOS’A KADAR İPTAL

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarından sonra, havayolu firmaları güvenlik endişeleri sebebiyle çeşitli tedbirler alıyor. Bazı havayolu şirketleri, seferlerini günlük ertelerken, bazıları da tümüyle askıya alıyor.

SunExpress ise Beyrut'a yönelik tüm uçuşlarını 5 Ağustos tarihine kadar durdurma kararı aldı. Firma, yolcu güvenliğini öne çıkararak bu kararı verdiğini duyurdu.

Lübnan’ın başkenti Beyrut'a sefer düzenleyen diğer havayolu şirketleri, THY, Pegasus ve AJet de benzer kararlar alıyor. Lübnan'daki güvenlik problemleri sebebiyle bu şirketlerin uçuşlarında rötarlar ve iptaller meydana geliyor.

Bu kapsamda; THY, Pegasus ve AJet, gündüz saatlerinde Beyrut'a sefer düzenlemeyi sürdürse de gece uçuşları güvenlik kaygıları sebebiyle iptal edildi.