THY, Pegasus ve AJet Tüm Beyrut Seferlerini İptal Etti!

THY, Pegasus ve AJet Tüm Beyrut Seferlerini İptal Etti!
Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları ve AJet, Ortadoğu’da yaşanan siyasi ve askeri gerilim nedeniyle Lübnan’ın başkenti Beyrut’a seferlerini iptal ettiğini açıkladı. İşte detaylar…

İsrail'in Lübnan’a yönelik hava saldırılarının artması nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Beyrut seferlerini iptal ettiğini açıklamıştı. THY'nin iptal kararından sonra Pegasus ve AJet de güvenlik nedeniyle Beyrut seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Ortadoğu’da yaşanan askeri ve siyasi gerilimin tırmanmasıyla beraber Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür’e yönelik yapılan suikaste karşılık olarak İsrail'e saldırı başlattığını açıklamıştı.

Saldırıların tırmanması nedeniyle pek çok havayolu şirketi Lübnan’a yönelik gerçekleşen seferlerini iptal etmeye başladı. Saldırılar sebebiyle THY de 2 seferini karşılıklı olarak iptal etmişti. THY’nin ardından Pegasus ve AJet de Beyrut’a yapacağı seferleri iptal ettiğini paylaştı.

airline-havayolu-145-1068x602.webp

PEGASUS’TAN 1500 TL İNDİRİM

Öte yandan, Pegasus ile Yapı Kredi arasında uçak bileti alımlarında 1500 TL indirim sağlanmasına yönelik yeni bir kampanyaya imza atıldı. Buna göre, 31 Ağustos’a kadar PEGASUS1 koduyla Yapı Kredi mobil uygulamasından Yapı Kredi müşterisi olup Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) veya Pegasus mobil uygulamasından Yapı Kredi Kartı ile uçak biletini alan müşteriler, 1.500 TL’ye kadar indirim kazanacak.

Söz konusu kampanyadan yalnızca Yapı Kredi Mobil'i indirip, PEGASUS1 kampanya kodu ile "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler faydalanabilecek. Kampanyaya katılım sağlamayanlar, ilk defa Yapı Kredi müşterisi olsalar bile ve daha önce Yapı Kredi’de hesabı veya kredi kartı bulunanlar da kampanyadan faydalanamayacak.

Yapı Kredi Mobil’den Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı müracaatı yapanların, müracaatı Yapı Kredi tarafından değerlendirilmesinin ardından onaylanması ve kartının kullanıma açılması sonrasında kampanyadan faydalanabilecek. Kampanyaya katılım sağlamak için 31 Ağustos’a kadar aktif bir fiziki veya sanal kredi kartının olması şartı aranacak.