THY, AJet, Pegasus ve SunExpress’ten 1.000 TL İndirim 2024!

THY, AJet, Pegasus ve SunExpress’ten 1.000 TL İndirim 2024!
Ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyaları peş peşe duyuran İş Bankası, yeni kampanya kapsamında uçak bileti alımlarına 1.000 TL indirim hediye edeceğini duyurdu. Peki, kampanya detayları neler? İşte merak edilenler…

Türkiye’nin en büyük bankalarından Türkiye İş Bankası, yeni kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. İş Bankası, bu kapsamda birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenlerken, müşterilerine indirim, artı taksit ve hediye puan gibi fırsatlar da sunuyor.

Buna göre, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olarak kredi kartıyla “havayolları” kategorisinde faaliyet yürütenTHY, AJet, Pegasus ve SunExpress işyerlerinden 30 Eylül’e kadar yapılacak bin lira ve üzeri uçak bileti alımlarında bin lira indirim hediye edilecek.

img-3285-001.jpeg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya yalnızca Havayolları * kategorisindeki işyerlerinde geçerlidir

Kampanya 31 Ağustos’a kadar İşCep’teki “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan müşterilerle sınırlı olacak. Kampanya tarihlerinde müşteri olarak kredi kartı alan müşterilerimiz 30 Eylül’e kadar kredi kartlarıyla kampanya doğrultusunda işlem gerçekleştirebilecek.

MaxiPuan kullanılarak gerçekleşen harcamalar, ürün iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamında yer almayacak. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden gerçekleşecek harcamalar, Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler ise kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesiyle beraber karta aktarılacak. İndirim tutarı azami indirim toplamına ulaşıldığında müşterilerimize SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Bir müşteri, kampanya doğrultusunda en fazla bin lira indirim kazanabilecek. Yurt dışı alışverişleri için yabancı para cinsinden yapılan işlemlere ait indirimler karta TL olarak yansıtılacak. Harcamanın kısmen ya da tamamen iade edilmesi durumunda iade edilen harcamadan kazanılan indirim iptal edilecek.

Bir müşteri en az bin lira tutarındaki her bir işlem başına en fazla bin lira, toplamda en fazla bin lira indirim kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ