TC kimlik numarası 0, 2 ve 4 ile bitenlere bugün destek ödeniyor!

TC kimlik numarası 0, 2 ve 4 ile bitenlere bugün destek ödeniyor!
Eylül ayında yeni destekler sağlandıkça açıklamalar gelirken, ödemelerin detayları merak ediliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 Eylül tarihine kadar farklı pek çok sosyal yardım ödemesini ülke genelindeki hak sahibi vatandaşlara iletirken, eylül ayının son günlerine kadar da yeni desteklere ilişkin açıklamalar gelmesi bekleniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı da eylül ayının birinci ve ikinci tarımsal destek ödemesini geçtiğimiz hafta cuma günleri ülke genelindeki çiftçilere iletti. Her iki bakanlığın destekleri 20 Eylül tarihinde araştırılırken, farklı ödemeler ile ilgili de kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Bu kapsamda, TC kimlik numarasının son hanesine göre sağlanan desteğin detayları merak ediliyor.

emeklilere-destekelr.jpg

Eylül 2024 Ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal yardımları, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tarımsal destekleri geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda, TC kimlik numarasının son hanesine göre iletilecek olan desteklere ilişkin bilgi verildi.

Destek ödemeleri geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında belirli bir takvime göre yurt çapındaki vatandaşlara iletiliyor. Bu kapsamda, 2024 yılı nisan, mayıs ve haziran aylarına ait çiğ süt desteği ödemeleri TC kimlik numarasının son hanesine göre verilecek. TC kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4 olanlara 20 Eylül 2024, TC kimlik numarasının son hanesi 6, 8 olanlara 27 Eylül 2024 tarihinde ödemeler yapılacak.

Ödemelerin TC kimlik numarasının son hanesine göre sağlanacağının açıklamasının ardından ayrıntılar merak konusu olurken, Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi. Nisan, mayıs ve haziran aylarına ait çiğ süt desteği ile ilgili yapılan açıklamada ‘’2024 YILI NİSAN-MAYIS-HAZİRAN AYLARINA AİT ÇİĞ SÜT DESTEĞİ ÖDENİYOR. T.C Kimlik No son hanesi 0-2-4 olan üreticilerimize 20 Eylül 2024 saat 18.00 den sonra T.C Kimlik No son hanesi 6-8 olan üreticilerimize 27 Eylül 2023 saat 18.00 den sonra hesaplara yatırılacaktır’’ denildi.