T.C. Kimlik Numarasına Göre IBAN Numaralarına 20 Bin TL Yatacak!

T.C. Kimlik Numarasına Göre IBAN Numaralarına 20 Bin TL Yatacak!
Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Akbank, başvuran müşterilerine 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman?

Akbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerine çeşitli fırsatlar sunarken, faizsiz kredi kampanyasıyla da müşterilerine nakit desteği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, şartları sağlayan vatandaşlara 20 bin TL faizsiz kredi vereceğini duyuran Akbank, nakit sorunu yaşayan müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor.

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre, şartları sağlayan müşterilere 20 bin TL faizsiz kredi imkânı sunulacak. Akbank, 16 Ağustos’a kadar Akbank Mobil’i indirip 'Akbanklı olmak istiyorum' adımından ilerleyerek sadece ilk kez Akbank müşterisi olan vatandaşlar için 20 bin TL faizsiz kredi verecek.

74eb545359988f8.webp

8 GÜN İÇİNDE BAŞVURU YAPILABİLECEK

Buna göre, Akbank’ın mobil uygulamasından başvuru yaparak Akbank müşterisi olan vatandaşlar, 8 gün içinde yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabilecek. İlk kez Akbank müşterisi olacak kişiler, belge işlemlerinin 16 Ağustos tarihine kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesiyle beraber Akbank’ın mobil uygulamasına giriş yaparak kredi başvurusunda bulunabilecek. Yapılan kredi başvurusu, Akbank tarafından değerlendirilecek ve olumlu bulunması halinde başvuru sahibine 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi verilecek.

Öte yandan, aylık yüzde 0 faiz oranı 20 bin liraya kadar ve en fazla 6 ay vade ile kullandırılan ihtiyaç kredilerinde, hayat sigortası yapılması gerekecek. Sigortasız krediyi tercih edecek müşterilerin kredi tutarı en fazla 20 bin lira olacak ve yüzde 4,59 aylık faiz oranından yararlanabilecek.

Akbank, söz konusu faizsiz kredi desteğiyle acil nakit ihtiyacı olan müşterilerinin nakit ihtiyacını gidermeyi ve bu kapsamda, müşterilerinin ekonomik yükünü hafifleterek işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilmesini hedefliyor.