SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B, 4C’li Emeklileri Artık Para Ödemeyecek! Ücretsiz Oldu!

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B, 4C’li Emeklileri Artık Para Ödemeyecek! Ücretsiz Oldu!
En düşük emekli maaşının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye yükselmesinin ardından milyonlarca emekliye bir müjde de Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, emeklilere HGS işlemlerinin ücretsiz olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, peş peşe kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Özellikle son dönemlerde emeklilere yönelik düzenlediği kampanyalarla dikkat çeken Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla emeklilerin Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) işlemlerini ücretsiz yapacağını duyurdu.

Buna göre, ilk defa emekli olan ve emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan almaya başlayan emeklilerin ücretsiz HGS etiketi için en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurması gerektiği ifade edildi. Bankanın ilk kez emekli olacak müşterilerine ilişkin başlattığı söz konusu kampanyadan faydalanmak için, emekli aylıklarını Ziraat Bankası’na taşıması ve 3 senelik promosyon sözleşmesi yapması gerekecek.

enflasyon-artiyor-kagit-para-artiyor-1007717-5.jpg

BAŞVUULAR ŞUBEDEN VEYA İNTERNET SİTESİNDEN YAPILACAK

Bu şartları yerine getiren emekli Ziraat Bankası müşterilerinin otoyol ve köprü geçiş işlemlerinde herhangi bir ücret ödeme zorunluluğu olmayacak. Emeklilere özel olarak başlatılan ücretsiz HGS0 kampanyası, emekli vatandaşların yaşam standartlarını artırmaya yönelik düzenlenirken, Ziraat Bankası’nın bankacılık hizmetlerinden daha aktif bir şekilde faydalanma imkânı da veriyor.

Kampanyaya yönelik daha ayrıntılı bilgi için emekliler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan Ana Sayfa - Bireysel Hizmetler - Emekli Maaş Ödemeleri - Yeni Emeklilere Avantajlar adımlarını izleyebilecek ya da en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek konuya ilişkin olarak gerekli bilgileri alabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ