ŞOK Market’ten Yapılan Alışverişlerde 300 TL Para İadesi Başladı!

ŞOK Market’ten Yapılan Alışverişlerde 300 TL Para İadesi Başladı!
Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden ŞOK Market, İş Bankası ile düzenlediği kampanya kapsamında yapılan harcamalarda 300 TL para iadesi yapacağını duyurdu. İşte kampanya detayları…

Türkiye’nin her ilçesinde en az bir şubesi bulunan ŞOK Market ile Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası yeni bir anlaşma kapsamında güçlerini birleştirdi. Bu kapsamda, ŞOK Market’lerden alışveriş yapan İş Bankası müşterileri, 300 TL’ye kadar para iadesi alacak.

Buna göre, İşCep'ten Şok Market Kampanyası'na katılan müşteriler, 19 Eylül’e kadar Maximum Kart ile ŞOK mağazaları ile CepteŞok mobil uygulaması ya da resmi internet sitesinden bir kerede ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 1.500 lira ve üzeri her market harcamalarına 150 lira ve toplamda ise 300 lira MaxiPuan kazanacak.

hq720.jpg

İŞ BANKASI VE ŞOK KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuan’lar, 26 Eylül’de en son kampanya kapsamında kullanılan karta aktarılacak ve 31 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kampanya şartlarının sağlanması ve kampanya doğrultusunda en son kullanılan kartın Maximum Kart olması halinde ödül MaxiPuan olarak yüklenecek.

Kampanya doğrultusunda en son kullanılan kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak aktarılacak ve isteğe bağlı bir şekilde MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Kazanılan MaxiMil'ler avans kapamada kullanılamayacak. Kampanya, müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilecek ve maksimum 300 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Ödül MaxiPuan yüklenmesinde İş Bankası kayıtları esas alınacak. Kampanya doğrultusunda ek kartlar ile gerçekleşecek harcamalardan da puan kazanılabilecek. Kampanya katılımının asıl kart sahibince gerçekleşmesi gerekecek ve puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ