Sigaraya Yeni Zam Geldi! İşte Güncel Fiyatlar!

Sigaraya Yeni Zam Geldi! İşte Güncel Fiyatlar!
Sigaraya resmen zam yağmuru gelirken, bir zam haberi de Imperial Tobacco'dan geldi. Buna göre, Imperial Tobacco'da bünyesindeki sigara fiyatlarına yeni zam geldi. Peki, güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar…

ÖTV zammıyla beraber sigara fiyatları resmen uçuşa geçerken, şirketler de sigara fiyatlarına peş peşe zam yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, BAT ve TT sigara grubuna zam gelmesinin ardından Imperial Tobacco da zam furyasına katılan şirketler arasında yer aldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımla, "İmperial Tobacco sigaraya zam geldi Sigara çeşitlerine zam yağmuru devam ediyor" diyerek sigaraya gelen yeni zamları duyurdu.

1200x627-sigaraya-zam-mi-geldi-1-ocak-2022-guncel-sigara-fiyatlari-ne-kadar-kac-tl-oldu-1641034020839.webp

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Davidoff Slims: 77 lira

Davidoff: 77 lira

Davidoff C Lıne Blue: 72 lira

Bıanca: 75 lira

Polo: 65 lira

West: 62 lira

Söz konusu zammın ardından Imperial Tobacco grubundaki en ucuz sigara 62 lira olurken, en pahalı sigara ise 77 liraya yükseldi.

sigara-kis-mevsiminde-daha-cok-zarar-veriyor-1024x683.jpg

PM, BAT, JTI VE TT SİGARA GRUPLARINA ZAM

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde PM, BAT, JTI VE TT sigara gruplarına da zam gelmiş ve en ucuz sigara 69 liraya yükselmişti. TBYD Başkanı Erol Dündar, X hesabından yaptığı açıklamada, PM, BAT, JTI ve TT sigara gruplarına zam geldiğini paylaşmış ve "Sigaraya zam devam ediyor" ifadesini kullanmıştı.

Buna göre, PM sigara grubu zamlı listesine göre, en pahalı sigaranın fiyatı 77 lira; en ucuzu ise 69 lira oldu. JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 78 lira; en ucuzu 64 lira olarak gerçekleşti. BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 85 lira olurken, en ucuzu ise 64 liraya yükseldi. TT sigara grubunun en pahalı sigarası 71 lira, en ucuz sigarası 60 lira olarak kayıtlara geçti.