Sigaraya Eylül Ayında 3-5 TL Arası Yeni Zam!

Sigaraya Eylül Ayında 3-5 TL Arası Yeni Zam!
Eylül ayının gelmesiyle beraber birçok üründe yeni zam haberleri gelirken, sigaraya da zam geleceği öğrenildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, eylül ayında sigaraya 3-5 TL arası zam geleceğini duyurdu. İşte detaylar…

Ağustos ayında ay 4 ile 5 TL zam gelen sigara gruplarına yeni bir zammın daha geleceği iddia edildi. Bu kapsamda, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sigaraya eylül ayında da zam geleceğini açıkladı.

Eylüyün ilk günlerinde sigaraya 3-5 TL arasında zam geleceğini açıklayan Dündar, "Enflasyon düşüyor sözde ama eylül ayı içinde sigaraya 3 ile 5 TL arası bir fiyat geçişi olmasını bekliyoruz" diye yazdı. Dündar TELE1'e yaptığı açıklamada ise Dündar, “Zammı eylül ayının içinde bekliyoruz. Tarih belli ama aksama olabilir diye tam tarih vermiyoruz. Bu ayın içinde 3-5 TL aralığında bir zam olacak. Eylül ayının ilk haftaları diyebiliriz” dedi.

sigara-kis-mevsiminde-daha-cok-zarar-veriyor-1024x683.jpg

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

PM sigara grubu zamlı listesine göre, en pahalı sigaranın fiyatı 77 TL; en ucuzu ise 69 TL olarak kayıtlara geçti. JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 78 TL; en ucuzu 64 TL olarak gerçekleşti. BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 85 TL; en ucuzu ise 64 TL oldu. TT sigara grubunun en pahalı sigarası 71 TL, en ucuz sigarası 60 TL olurken, Imperial Tobacco sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL, en ucuzu 62 TL olarak kayıtlara geçti.