Sıfır Renault Taliant Ağustos Ayına Özel Tam 500 Bin TL’ye Düştü!

Sıfır Renault Taliant Ağustos Ayına Özel Tam 500 Bin TL’ye Düştü!
Renault, Türkiye’deki müşterilerine yaptığı duyuruyla şartları sağlayanlara Taliant modelini 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracağını açıkladı. Peki, kimler Renault Taliant’ı 500 bin liraya alabilecek? İşte merak edilenler…

Türkiye’de son yıllarda derinleşen ekonomik kriz nedeniyle sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının artması, otomobil satın almak isteyen vatandaşları oldukça zor durumda bıraktı. Araç sahibi olmak isteyenlerin sıfır ve ikinci el otomobilleri almaya gücü yetmezken, bankalardan taşıt kredisi çekerek nakit açığını kapatmak isteyenler de yüksek faizler nedeniyle kredi çekemez hale geldi.

Hal böyle olunca, vatandaşlar da uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, hükümetin sağladığı ÖTV indirimi oldukça cazip bir fırsat haline gelirken, ÖTV indiriminden faydalanmak için de bazı şartları sağlamak gerekiyor.

renault-taliant-1.jpg

HÜKÜMETTEN SIFIR OTOMOBİL ALIMLARINA DEV FIRSAT

Hükümet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV muafiyeti sağlıyor. Bu kapsamda, engelli vatandaşların bu imkândan yararlanabilmesi için tam teşekküllü bir hastaneden yüzde 40 ve üzeri engelli olduğuna dair sağlık raporu alması gerekiyor.

Bu sağlık raporuna sahip olan engelli vatandaşlar, sıfır otomobilleri ÖTV indirimiyle beraber oldukça uygun fiyatlara satın alabiliyor. Renault ise ÖTV indirimi kapsamında Taliant modelini oldukça uygun fiyatlara satışa çıkarıyor.

Renault Taliant, ÖTV indirimli haliyle 500 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki, ÖTV indirimli Renault Taliant fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Renault Taliant fiyat listesi…

Taliant JOY 1.0 Sce 65 bg 500 bin lira

Taliant JOY 1.0 Turbo X-tronic 90 bg 536 bin 111 lira

Taliant TOUCH 1.0 Turbo X-tronic 90 bg 600 bin 500 lira