Sıfır Hyundai Elentra 458 Bin TL’ye Düştü!

Sıfır Hyundai Elentra 458 Bin TL’ye Düştü!
Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri potansiyeline sahip olan Hyundai, Elentra modelini 458 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Ancak, bu fırsattan yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. İşte o şartlar…

Türkiye’de son yıllarda varlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz nedeniyle gıdadan teknolojiye kadar her ürüne dev zamlar geldi. Bu zamlardan otomobil sektörü de etkilenirken, sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rekor seviyelere yükseldi.

Artan fiyatlar nedeniyle otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bir yandan uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırırken, bir yandan da yaşadığı nakit açığını kapatmak amacıyla bankalardan taşıt kredisi çekmeye yöneldi. Fakat, bankaların kredi faizlerini rekor seviyelere çıkarması nedeniyle vatandaşlar kredi de çekemez oldu.

Hal böyle olunca, devletin sağladığı ÖTV indirimi cazip bir seçenek haline geldi ancak ÖTV indiriminden de yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi sağlıyor.

img-3357.jpeg

HYUNDAİ ELENTRA 458 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Şartları sağlayan engelli vatandaşlar, sıfır otomobil alımlarında ÖTV indiriminden faydalanarak oldukça uygun fiyatlara otomobil sahibi olabiliyor. Bunun için bu kişilerin tam teşekküllü bir hastaneden yüzde 40 ve üzeri engelli olduğuna dair sağlık raporu alması gerekiyor.

Bu rapora sahip olan vatandaşlar, Hyundai’nin en sevilen modellerinden biri olan Elantra’yı 458 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alabiliyor. Peki, ÖTV muafiyetli Hyundai Elentra fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Hyundai Elentra fiyat listesi…

Elantra STYLE 1.6MPI 6 İleri Manuel (Benzinli) 458 bin 333 lira

Elantra STYLE COMFORT 1.6MPI CVT Otomatik (Benzinli) 663 bin 889 lira

Elantra ELITE 1.6MPI CVT Otomatik (Benzinli) 797 bin 222 lira

Elantra Prime 1.6 MPi CVT 835 bin 556 lira

Elantra Elite 1.6 MPi CVT 936 bin 111 lira