Sıfır Honda Civic 990 bin TL’ye Düştü!

Sıfır Honda Civic 990 bin TL’ye Düştü!
Honda’dan şartları sağlayan vatandaşlar için Civic modelinin 990 bin liradan satışa sunulduğu açıklandı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Türkiye’de son yıllarda sıfır ve ikinci el otomobillerde yaşanan rekor fiyat artışları nedeniyle araç satın almak isteyen vatandaşlar için araç sahibi olmak resmen hayal oldu. Son dönemlerde ikinci el otomobil fiyatları yüzde 25’e kadar düşmüş olsa da halen araç fiyatlarının çok yüksek olması araç satın almak isteyenleri oldukça zor duruma sokuyor.

Son yıllarda artan sıfır araç fiyatları nedeniyle ikinci el fiyatlara yönelen vatandaşlar, ikinci el araçların da artması nedeniyle araç satın alamaz hale geldi. Bu nedenle, bankaların taşıt kredilerine yönelenler de kredi faizlerinin yükselmesi nedeniyle kredi çekemez oldu.

Bu kapsamda, uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştıran vatandaşlara Honda’dan müjdeli bir haber geldi. Honda, Civic modelini şartları sağlayan vatandaşlara 990 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardığını açıkladı.

honda-civic.webp

ÖTV İNDİRİMLİ HONDA CİVİC 990 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Honda, ÖTV indirimi kapsamında Civic modelini 990 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Fakat, ÖTV indiriminden yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Bunun için öncelikle yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporuyla bu engeli kanıtlamak gerekiyor.

Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, sıfır Honda Civic aracı 990 bin liradan başlayan fiyatlarla satın alabiliyor. Peki, ÖTV indirimli Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte ÖTV’siz Honda Civic fiyat listesi…

Civic Sedan Elegance 1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik 990 bin 556 lira

Civic Sedan Elegance 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik 990 bin 556 lira

Civic Sedan Executive+ 1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik 1 milyon 061 bin 111 lira

Civic Sedan Executive+ 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik 1 milyon 061 bin 111 lira