Renault Sıfır Otomobilde Damping Yaptı! Yüzde 0 FAİZ Fırsatı Başladı

Renault Sıfır Otomobilde Damping Yaptı! Yüzde 0 FAİZ Fırsatı Başladı
Renault geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayına da otomobil alımları çerçevesinde sunulacak olan fırsatlara ilişkin bilgi veriyor.

Ağustos ayının ilk günlerinden itibaren Renault Clio, Megane, Taliant modellerinin güncel fiyatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, söz konusu fiyatların yanı sıra finansman kampanyaları da yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da finansman fırsatlarının detaylarına ilişkin firmalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Renault’nun resmi internet sitesinde yer alan açıklama ile birlikte Renault Megane Sedan modelinde geçerli olan 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatının detayları belli oldu.

Renault Yüzde Sıfır Faiz Kampanyası

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre Renault Megane Sedan modelinde geçerli olmak üzere 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı sunulacak. Kampanya çerçevesinde aylık ödeme tutarı 16.880 TL olurken, araç için peşinat ödemesi ise ayrıca yapılacak. Kampanyanın detaylarına ilişkin Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde:

‘’Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Megane Sedan modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.888 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır’’ denildi.

megane-modeli.jpg

Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2024 Ağustos

Renault’nun resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile Megane Sedan modelinde geçerli olan 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatının detayları belli olurken, söz konusu fiyat listelerinin ve kampanyalarının yanı sıra bankaların taşıt kredisi faiz oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ağustos ayının ortalarına doğru ilerlerken önceki süreçlerde olduğu gibi vade süresi ve kredi tutarı gibi etkenler taşıt kredisi faiz oranlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verebilirken, 20 Ağustos tarihinde açıklanacak olan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun ağustos ayı faiz kararı sonrasında taşıt kredisi faiz oranlarında değişiklikler oluşması ve yeni kampanyalar hayata geçirilmesi halinde de bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanacak.