Promosyon 57.100 TL Oldu! Bugün Saat 11.35’te Duyuruldu

Promosyon 57.100 TL Oldu! Bugün Saat 11.35’te Duyuruldu
Ağustos ayının ortalarında maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelirken, güncel anlaşmalar merak ediliyor.

Ağustos ayında bankaların resmi internet sitelerinde bulunan açıklamalara göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL seviyesine kadar ulaşan promosyonlar sunulurken, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için de bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ediyor.16 Ağustos itibariyle maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar.

57 Bin 100 TL Promosyon Anlaşması

Milli Eğitim Müdürlükleri geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da maaş promosyonlarına dair bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre müdürlüğe bağlı 45 okul/kurumun banka maaş ödeme protokolü imzalandı. 57.100 TL’lik promosyon anlaşmasına Akbank Tarsus Şubesi ile varılmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘'Müdürlüğümüze bağlı 45 okul/kurumun Banka Maaş Ödeme Protokolü imzalandı. Müdürlüğümüz ile Akbank Tarsus Şubesi arasında imzalanan protokole göre 45 okul/kurumumuzda görev yapan personellerimize kişi başı 57.100 TL promosyon ödemeyi taahhüt eden Akbank Tarsus Şubesi, 45 okul/kurumumuzda görevli personellerimizin maaş, ek ders vb. ödemelerine 3 yıl süre ile aracılık edecektir. Protokol kapsamında bulunan personellerimize hayırlı olsun’’ denildi.

promosyon-maas.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 57.100 TL promosyon anlaşmasının detaylarına dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, ağustos ayının son günlerine kadar promosyon anlaşmaları sağlandıkça açıklamalar gelecek. Emekli promosyonları ise 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. İlerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında artışlar oluşursa da bankalar açıklamalar yapacaklar.