Öğretmen ve Öğrencilere İndirimli Ulaşım Müjdesi! 12 TL’ye Düştü!

Öğretmen ve Öğrencilere İndirimli Ulaşım Müjdesi! 12 TL’ye Düştü!
Türkiye’nin birçok ilinde toplu ulaşıma zam gelirken, Batman Belediyesi ise öğretmen ve öğrencilere indirimli ulaşım imkânı sağlayacağını duyurdu. Bu kapsamda, öğretmen ve öğrenciler için bilet ücreti 12 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar…

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’deki birçok ilde toplu ulaşıma peş peşe zam haberleri geliyor. Toplu ulaşıma yapılan zamların ardından tam bilet ücreti 21 TL’ye kadar yükseliyor. Fakat, gelen zam haberlerine rağmen bazı belediyeler de toplu ulaşıma indirim yapıyor.

Bu kapsamda, Batman Belediyesi, öğretmen ve öğrencilere ulaşımda indirim müjdesi verdi. Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, köy hatları ve havalimanı hattında öğretmen ve öğrencilere yönelik bir fiyat güncellemesi yaptı.

Güncelleme kapsamında, öğretmen ve öğrenciler için bilet fiyatlarında indirim öngörülüyor. Yeni düzenlemeye göre, köy ve havalimanı hatlarında öğretmen ve öğrenciler için bilet ücreti 12 TL olarak belirlendi ve uygulamaya başlandı.

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, alınan indirim kararının bahsi geçen uzun hatları kullanan öğretmen ve öğrenciler için toplu ulaşımda daha erişilebilir bir fiyat politikası kapsamında alındığını ifade etti.

Toplu taşımada yüzde 50 yolcu taşıma sınırlaması kaldırıldı

EMEKLİLERE TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ OLDU

Bunun yanı sıra, Karabük Belediyesi ise kentteki emeklilere yönelik müjdeli bir haber vererek toplu taşımanın emekliler için ücretsiz olduğunu duyurdu. Buna göre ücretsiz toplu taşıma imkânından faydalanmak isteyen emekliler, gerekli evraklı temin etmesi durumunda başvuru yaparak ücretsiz toplu ulaşım fırsatından yararlanabilecek.