Öğrencilere Ücretsiz Kırtasiye Desteği!

Öğrencilere Ücretsiz Kırtasiye Desteği!
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber birçok kurum, vakıf ve dernek de öğrencilere ücretsiz kırtasiye desteği sağlamaya devam ediyor. İstanbul Sultanbeyli Belediyesi de öğrencilere ücretsiz kırtasiye desteği verecek.

Yaklaşık bir ay önce başlayan ve birçok ildeki il ve ilçe belediyeleri, vakıf ve dernekler tarafından öğrencilere ücretsiz olarak sağlanan kırtasiye seti desteği, okulların açılmasına rağmen devam ediyor. Bu kapsamda, her gün bir yeni kurum ve kuruluş, öğrencilere ücretsiz kırtasiye desteği vereceğini duyuruyor.

İstanbul Sultanbeyli Belediyesi ise öğrencilere kırtasiye desteği sağlayacağını duyuran belediyelerden biri oldu. Sultanbeyli Belediyesi, ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye seti hediye edeceğini duyurdu. İlk defter seti, kalem seti, cetvel seti, oyun hamuru, boyama malzemeleri, silgi, kalemtraş, bant, makas ve stick yapıştırıcıdan oluşan kırtasiye seti öğrencilere ücretsiz olarak verilecek.

kirtasiye.jpg

BELEDİYE BAŞKANINDAN KIRTASİYE SETİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklama yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, şu ifadeleri kullandı: “Yaz tatili dönemini fırsata çevirip okullarımızı bakıma aldık. Tüm okullarımıza boya yardımı yaptık. Tadilat tamirat işlerini gerçekleştirdik. Okul bahçelerinin peyzaj bakımını, yıkama ve temizliğini yaptık. Şimdi de öğrencilerimize verdiğimiz bir sözü yerine getiriyoruz. İlkokul 1. sınıfa başlayan yavrularımızın heyecanına, kırtasiye setimizle destek oluyoruz. Defter seti, kalem seti, cetvel seti, oyun hamuru, boyama malzemeleri, silgi, kalemtraş, bant, makas ve stick yapıştırıcının yer aldığı kırtasiye setimizi yavrularımıza hediye edeceğiz. Her şey onların daha sağlam bir eğitimle yarınlara uzanması için. Öte yandan eğitim çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz: Eğitime yapılan her yatırım, yarınlara atılan güçlü bir adımdır. Kırtasiye desteğimiz yavrularımıza hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimize Allah’tan zihin açıklığı dilerim.”