Öğrencilere Müjde! Yeni Kırtasiye Desteği Veriliyor!

Öğrencilere Müjde! Yeni Kırtasiye Desteği Veriliyor!
Okulların açılmasına bir haftadan az bir süre kala çeşitli kurum ve kuruluşların öğrencilere sağladığı kırtasiye desteği de hız kazandı. Bu kapsamda, İstanbul Şişli Belediyesi de öğrencilere kırtasiye seti hediye etti. İşte ayrıntılar…

9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılı için milyonlarca öğrenci ve veli, okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiye, giyim, ayakkabı ve çanta gibi alışverişlerine hız vermeye başladı. Bunun yanı sıra, birçok belediye, vakıf ve dernek de öğrencilere burs desteği ve ücretsiz kırtasiye seti veriyor.

İstanbul Şişli Belediyesi de 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilkokul birinci sınıflar için başlamasıyla beraber, Şişli’de yer alan 16 devlet okulunda birinci sınıfa başlayan toplam 2 bin 485 öğrenciye ücretsiz kırtasiye seti dağıttı.

Kırtasiye yardımı başvurusu ne zaman başlayacak? Kırtasiye ödeneği şartları için geri sayım - Son Dakika Haberler

EĞİTİM DESTEĞİ DEVAM EDECEK

Mareşal Fevzi Çakmak Pakmaya İlkokulu’nda gerçekleştirilen törenle beraber birinci sınıf öğrencilerine dağıtılan kırtasiye setlerini, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan verdi. Eğitim yılı başladığında eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerine kalemlik, kalem seti, sulu boya, pastel boya, kuru boya, cetvel, makas, yapıştırıcı ve defter çeşitlerinden oluşan setler teslim etildi.

Şişli Belediyesi, okullarda yaptığı onarım çalışmalarından sonra öğrencilere bu destekle de yeni katkı sağladı. Başkan Şahan, kırtasiye setlerinin içinde veliler için bir mektup da gönderdi. Mektupta, velilere eğitim yolculuğunda iş birliği ve destek vurgusu yapan Şahan, eğitim desteğinin süreceğini ifade etti.