Öğrencilere Kırtasiye Seti ve Giyim Desteği!

Öğrencilere Kırtasiye Seti ve Giyim Desteği!
Birçok belediye öğrencilere yönelik peş peşe destek projesi açıklarken, Niğde Belediyesi de 1500 öğrenciye kırtasiye seti ve giyim desteği vereceğini açıkladı. İşte merak edilenler…

Niğde Belediyesi, dar gelirli öğrencilere ilişkin yardım projelerine bu yıl da devam ediyor. 1500 öğrenciye de kırtasiye seti dağıtan Niğde Belediyesi, bunun yanı sıra, 300 öğrencinin okul forması ihtiyacını da karşıladı.

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden destek alan ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim gören çocuklarının kırtasiye ve okul forması ihtiyaçları, her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi bu yıl da Niğde Belediyesince karşılandı.

1500 öğrenciye; defter, kalem, silgi, boya, cetvel gibi temel kırtasiye malzemelerini kapsayan kırtasiye setleri, 300 öğrenciye de okul formaları, belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce dağıtıldı.

thumbs-b-c-c6ff9bca4b9982a5663e7600565b227e.jpgÖĞRENCİLERE YÖNELİK DESTEKLER DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin yaptığı açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının öğrenciler ve öğretmenler bakımından başarılarla dolu geçmesini temenni etti. Belediye olarak eğitim yatırımlarına özel bir önem verdiklerinin altını çizen Başkan Özdemir, son 4 senede Niğde’ye dört adet kütüphane kazandırdıklarını anımsattı.

Eğitim yardımlarını da aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Başkan Özdemir, özellikle Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü vasıtasıyla desteklenen dar gelirli ailelerinin eğitim gören çocuklarına da eğitim yardımları yaptıklarını aktardı.

Öğrencilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini paylaşan Başkan Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “Sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ediyorum. Niğde Belediyesi olarak tüm öğrencilerimizin en iyi şartlar altında eğitim alabilmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı bir kez daha yinelemek istiyorum.”