Öğrencilere Aylık 2 Bin 500 TL Para Yardımı ve Ücretsiz Servis Desteği!

Öğrencilere Aylık 2 Bin 500 TL Para Yardımı ve Ücretsiz Servis Desteği!
Okulların açılmasına sayılı günler kala öğrenciler burs veren kurumları araştırırken, Antalya Kemer Belediyesi de öğrencilere aylık 2 bin 500 TL burs ve ücretsiz servis desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

9 Eylül’de okulların ilk ders zilinin çalacak olması nedeniyle belediyeler de öğrencilere yönelik desteklerini artırmaya başladı. Bu nedenle, bazı belediyeler tek seferlik 30 bin TL’ye kadar para yardımı yapacağını açıklarken, bazı belediyeler de aylık burs desteği vereceğini duyurdu.

Bu kapsamda, Antalya Kemer Belediyesi de her sene olduğu gibi bu sene de yeni eğitim ve öğretim döneminde lise öğrencilerine ücretsiz servis hizmeti sağlayacağını ve üniversiteye giden öğrencilere de aylık 2 bin 500 TL burs desteği vereceğini duyurdu.

Kemer ilçesinde ikamet eden ve ücretsiz servisle burstan imkânından faydalanmak isteyen öğrenciler için Kemer Belediyesi başvuruları almaya başladı. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler, Kemer Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda Kemer Belediyesi İletişim Merkezi’ne (KEBİM) giderek başvuru işlemlerini yapabilecek.

thumbs-b-c-2adfc7784b291960958d36fc8fa68c21.jpg

BURS DESTEĞİ 2 BİN 500 TL’YE YÜKSELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ücretsiz servis ve burs desteğine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptığımız katkılar artarak devam ediyor. Ana sınıfından üniversiteye kadar tüm öğrencilerimiz bize emanet. Lise öğrencilerimize her yıl yaptığımız ücretsiz servis imkanına bu yıl da devam ediyoruz.

Öğrencilerimiz başvurularını yapmaya başladı. Geçen hafta servis ihalemizi şeffaflık ilkesi çerçevesinde canlı yayında yapmıştık. Ayrıca ailesi Kemer’de ikamet eden üniversite okuyan öğrencilerimize turizmcilerin de desteğiyle her ay sağladığımız burs desteği başvuruları da başladı. Geçen sene verdiğimiz bin 500 lira burs desteğini bu yıl 2 bin 500 lira yaptık. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun.”