Milli Emlak 25 Bin TL’ye Arsa Satışına Başladı!

Milli Emlak 25 Bin TL’ye Arsa Satışına Başladı!
Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satın almak isteyen yatırımcılara müjdeli bir haber verdi. Buna göre, 25 bin TL’ye arsa satışı yapılacak. İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…

Türkiye genelinde konut fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi nedeniyle vatandaşlar da gerek yatırım amaçlı gerek konut inşa etmek için arsalara yönelmeye başladı. Bu nedenle, arsa satışlarında büyük artış yaşanırken, fiyatlar da artmaya başladı. Buna rağmen, özellikle Milli Emlak vasıtasıyla uygun fiyata arsa satın alınabiliyor.

Ülkenin çeşitli bölgelerinde uygun fiyatlarla arsa satışına devam eden Milli Emlak, ekonomik kriz nedeniyle döviz kurunun ve enflasyonun artarak TL’nin değer kaybettiği bu dönemde, vatandaşların birikimlerini muhafaza etmesi ve değerlendirmesi için uygun fiyata arsa satışlarına devam ediyor.

milli-emlak.webp

MİLLİ EMLAK’TAN 25 BİN TL’YE ARSA

Son dönemlerin gözde yatırım araçlarından biri olan ve Milli Emlak'ın düşük fiyatıyla satışa çıkararak yatırımcılara büyük yatırım imkânı tanıyan arsalar, özellikle yüksek fiyatlar nedeniyle ev satın almaya gücü yetmeyen ve bu nedenle, arsa satın alarak konut inşa etmek isteyen dar gelirliler için cazip bir yatırım imkânı sağlıyor. Bu nedenle, Milli Emlak’ın resmi internet sitesinde yer alan ilanlarda, farklı boyut ve fiyatlarda satışa çıkarılan arsalar yatırımcılar ve kendi konutunu inşa etmek isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Bu doğrultuda, Sivas merkezde bulunan ve 1.002 metrekare büyüklüğüne sahip bir arsa ise Milli Emlak'ın ilanları arasında en çok öne çıkan ilanlardan biri olarak göze çarpıyor. Milli Emlak, söz konusu arsayı sadece 25 bin TL’ye satışa çıkardı. Merkezi konumda arsa sahibi olma fırsatı, yatırım yapmak veya kendi evini inşa etmek isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.