Migros’ta Bugüne Özel 250 TL İndirim! Bugün Sona Eriyor!

Migros’ta Bugüne Özel 250 TL İndirim! Bugün Sona Eriyor!
Garanti BBVA ile Migros’un iş birliğiyle düzenlediği kampanya kapsamında Migros’ta müşterilere 250 TL indirim sağlanacağı açıklandı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Garanti BBVA ile yine Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros, güçlerini birleştirerek yeni bir kampanyaya imza attı. Buna göre, kampanyaya katılan sağlayan Garanti BBVA müşterileri, Migros’ta yapacakları alışverişlerde 250 TL indirim kazanacak.

Buna göre, Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter ve Mion mağazalarından gerçekleştirilecek toplamda 3 bin lira ve üzeri harcamaya 250 lira indirim imkânı sunulacak. 16 Ağustos’ta başlayan kampanya bugün sona erecek ve kampanya kapsamında kazanılan bonuslar da 3 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında kullanılabilecek.

garanti-gorsel.webp

GARANTİ BBVA MİGROS KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve kampanya boyunca bir müşteri en fazla bir kez yararlanarak en fazla 250 TL bonus kazanabilecek.

Migros Sanal Market, Migros Ekstra, Migros Hemen, Macroonline, Miononline, Tazedirekt sanal mağazalarından yapılan alışverişler, Migros Toptan alışverişleri, BonusFlaş katılımı haricindeki alışverişler, tüzel müşteriler, ödül kullanımları, Moneypay ile yapılan işlemler, FastPay ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

Kullanılmayan bonuslar 4 Ekim’de geri alınacak. Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları ile BonusFlaş'tan kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Taksitli işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecek. Kampanya doğrultusundaki ödül kazanımlarınızda iade ve iptal işlemleri dikkate alınacak. Garanti BBVA ve Migros kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ