Memura, Emekliye, Çalışana, Öğrenciye ve Ev Kadınlarına 500 TL Fatura Desteği!

Memura, Emekliye, Çalışana, Öğrenciye ve Ev Kadınlarına 500 TL Fatura Desteği!
Elektrik ve doğal gaz faturalarının yüzde 38 oranında zamlanmasının ardından milyonlarca vatandaşlar fatura desteği almanın yollarını ararken Garanti BBVA da şartları sağlayanlara 500 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz aylarda elektriğe gelen yüzde 38 oranındaki zammın ardından 1 Ağustos itibarıyla geçerli olmak üzere doğal gaza da yüzde 38 zam gelmişti. Gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar bazı kurum ve kuruluşlardan fatura desteği almanın yollarını aramaya başladı.

Bu kapsamda, bankalar da yeni kampanyalar düzenleyerek otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine fatura desteği sağlayacağını duyurdu. Garanti BBVA da bu doğrultuda bir kampanya düzenleyerek bu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 500 TL’ye kadar fatura desteği sağlayacağını açıkladı.

Buna göre, Bonus bireysel kredi kartlarıyla verilecek 2 yeni otomatik fatura talimatı için 125 lira, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 250 lira, 6 yeni otomatik fatura talimatı için toplam 500 lira bonus desteği verilecek.

garanti-gorsel.webp

GARANTİ BBVA 500 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya doğrultusunda bir müşterinin vereceği tüm otomatik fatura ödeme talimatlarından kazanabileceği bonus tutarı 500 TL ile sınırlı olacak. Birden fazla karttan otomatik fatura talimatı verilmesi halinde en fazla kazanan karta ödül aktarımı gerçekleştirilecek.

Kampanya doğrultusunda yüklenen bonusun geri alınmaması için; 1 Mart 2025'e kadar kampanya süresinde tanımlanan fatura talimatı adedi kadar faturanın kredi kartına tanımlı olması ve minimum üç defa fatura tahsilatının karttan gerçekleştirilmesi yeterli olacak. Aksi takdirde yüklenen bonus 2 Mart 2025’te geri alınacak.

Bonus / Bonus American Express / Money Bonus / Bonus Genç / Bonus Flexi / Flexi kredi kartlarınızla verilecek otomatik fatura ödeme talimatları kampanyaya dahilken, kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatı iptal edilip yeniden kredi kartına bağlanan faturalar, kampanya süresi dışında hesaptan verilmiş talimatlar ise kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya boyunca, hesaptan verilen otomatik bir talimatın sadece ödeme aracı değiştirilmemesi gerekecek. İptal edilerek tanımlanırsa kampanya dışında kalacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ