Kredi Kartı Sahiplerinin IBAN’ına 10 Bin TL İade Edilecek!

Kredi Kartı Sahiplerinin IBAN’ına 10 Bin TL İade Edilecek!
Halkbank, ekim ayına özel olarak düzenlediği kampanyası kapsamında müşterilerine 10 bin TL’ye kadar iade sağlayacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte merak edilenler…

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine birçok alanda sürpriz fırsatlar sunan Halkbank, yeni kampanyasını duyurdu ve bu kampanya kapsamında müşterilerine 10 bin TL’ye kadar para iadesi yapacağını açıkladı.

Bu kapsamda Halkbank, tatil sektörüne yönelik düzenlediği kampanyaya katılım sağlayarak kampanya şartlarını yerine getiren Paraf müşterilerine 10 bin TL indirim sağlayacak.

Buna göre, Paraf ile 31 Ekim’de kadar Paraflytravel.com’dan yapılacak otel rezervasyonlarında, tutarı 15 bin lira ile 24 bin 999 lira arasında ise bin 500 lira, tutarı 25 bin lira ile 34 bin 999 arasında ise 2 bin 500 lira, tutarı 35 bin lira ile 49 bin 999arasında ise 3 bin 500 lira, tutarı 50 bin lira ile 74 bin 999arasında ise 5 bin lira, tutarı 75 bin lira ile 99 bin 999 lira arasında ise 7 bin 500 lira ve 100 bin lira üzeri ise 10 bin lira indirim hediye edilecek.

img-5532.jpeg

HALKBANK 10 BİN TL İADE KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya indirim kodunun harcama gerçekleşmeden önce ödeme sayfasında yer alan “indirim” alanına girilmesi gerekecek.

Kampanya indirim kodu PARAFLYOTEL olacak. Katlı ParafPara kullanımı ile gerçekleşen harcama kampanya alt tutarının altında kalır ise kampanyadan faydalanamayacak.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemeyecek veindirim tutarı bölünmeyecek. Kampanya çerçevesinde KDV dahil maksimum 10 bin lira indirim sağlanacak.

Kampanya çerçevesinde satın alınan ürünün iptal/iade halindekullanılan kupon miktarı düşülerek iade edilecek.

Kampanya doğrultusunda Paraflytravel’dan satın alınan ürünlerle/hizmetlerle ve kampanya koduyla ilgili olarak meydana gelebilecek her türlü problem, itiraz ve şikayetler Paraflytravel müşteri iletişim hattına iletilmesi gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ