Kredi Kartı Sahiplerine 2 Bin TL Para İadesi Başladı!

Kredi Kartı Sahiplerine 2 Bin TL Para İadesi Başladı!
Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank, eylül ayı kapsamında düzenlediği kampanyalara katılım sağlayan müşterilerine 2 bin TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da peş peşe yeni kampanyalar düzenleyen QNB Finansbank, düzenlediği kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine indirim, para puan, artı taksit ve para iadesi gibi olanaklar sağlıyor.

QNB Finansbank, hem bünyesinde daha fazla müşteri çekmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için gıdadan teknolojiye, eğitimden akaryakıta kadar hemen her alana yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda, yeni düzenlediği 4 kampanyaya katılan müşterilere toplam 2 bin TL para iadesi yapacağını paylaşan QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.

qnb3.jpg

QNB FİNANSBANK 2 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, düzenlenen kampanyalardan biri kapsamında QNB First kredi kartıyla Skechers mağazalarından, skechers.com.tr’den veya Skechers mobil uygulamasından 30 Eylül’e kadar QNB Finansbank POS’larından bir kerede gerçekleştirilecek 5 bin lira ve üzeri ilk harcamalardan 500 lira ParaPuan kazanılacak.

Bunun yanı sıra, diğer bir kampanya doğrultusunda QNB First kredi kartıyla Klaud mağazalarından veya klaud.com.tr’den 30 Eylül’e kadar QNB Finansbank POS’larından bir kerede gerçekleştirilecek 5 bin lira ve üzeri ilk harcamalardan 500 lira ParaPuan hediye edilecek.

Aynı zamanda, QNB First kredi kartıyla 30 Eylül’e kadar Enplus mağazalarından ve enplus.com.tr’den gerçekleştirilecek 10 bin lira ve üzeri ilk harcamalara Enplus mağazalarında geçerli 500 lira para iadesi yapılacak.

Son olarak, QNB First kredi kartıyla Asics mağazalarından veya asics.com.tr’den 30 Eylül’e kadar QNB Finansbank POS’larından bir kerede gerçekleştirilecek 5 bin lira ve üzeri ilk harcamalarda 500 lira ParaPuan verilecek.

Böylece, bu 4 kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, toplamda 2 bin TL para iadesi almış olacak. QNB Finansbank, tüm kampanyaların son katılım tarihinin 30 Eylül olduğunu ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini açıkladı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ